keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Moikka Elsan kotoväeltä kaikille!


Emma: "Kokeillaas kurkata onko kiinalaiset kotona?"

Elsa 1.12.2010

Elsan vauhtia metsässä 28.12.2010

Kylläpä aika vyöryy nopeasti! Viimeksi olette nähnyt Elsaa ihan pikkuisena täällä kuvissa. Yritän jatkossa pyrkiä päivittämään vähän useammin.
Elsalla kaikki hyvin tällä hetkellä. Tuossa tuli kahteen kertaan kokeiltua puppy-nappuloita, mutta Elsalle ne eivät ilmeisestikään sovi, sillä ruokahalu hiipui ja hiipui ja lopulta lopetti syömisen kokonaan. Joulukinkun läskiäkin Elsa sai maistaa vain pienen määrän, mutta sekin taisi aiheuttaa vatsakipua, koska neiti oli apeana päivän verran eikä oma ruokakaan sinäaikana maistunut.
Nyt kuitenkin on kaikki hyvin taas ja vauhtia sekä vaarallisia tilanteita riittää. Eilen illalla Elsa peuhasi Emman kanssa pikkusohvalla ja tietenkin valahti lattialle, eiku ylös takaisin Emman  kimppuun, eikä aikaakaan kun alas sohvalta suunnittelemattomasti putosi Emma.. Että näin meillä, kun ulkona ei voida olla kylmyyden takia riittävän kauaa peuhaamassa jotta energiat saisi kulutettua. Onneksi mitään ei sattunut kummallekaan.


Metsässä mennään myös lujaa peräkanaa, jopa niin lujaa, että Emmalta lensi panta kaulasta - ja arvatkaapa vaan löytyykö sitä tuolta höttöisen puolimetrisestä lumihangesta.. no eipä tietenkään!

Imuria Elsa karttaa edelleen, eli ei pidä yhtään siivoamisesta. Mikä on sinänsä kurja juttu, sillä joskus ne ylimääräiset energiat keskitetään oman vaahtomuovisen patjan silppuamiseen ja silloin tarvitaan enemmän tai vähemmän imuria pikkuisten patjanpalasten poistamiseksi.
                                            Hmm...Kukahan täällä on sotkenut?

Elsa on pääasiassa luonteeltaan kiltti, iloinen ja suhteellisen rauhallinen, mutta yhtenä päivänä siltä kuitenkin meinasi mennä Emman kanssa hermo.. Emma taitaa alkaa pikkuhiljaa leikin varjolla näyttämään Elsalle, että kuka täällä määrää, koska päätti pihalla kesken leikin, että Elsan tulee nyt hetki pysyä paikallaan. Emma siis pyöräytti Elsan nurin ja kaulallaan painoi Elsaa hankea vasten. Siitäkös meidän pikkuneiti kimpaantui ja rimpuili itsensä pystyyn ja syöksyi hampaat irvessä Emman kimppuun hurjan murinan kera... No, Emma väisteli ompelukoneenlailla nakuttaneet pikkuhampaat helposti ja kohta jatkui hurjat painileikit jälleen sovinnossa.

Mukavasti siis menee meidän neideillä ainakin tällä hetkellä, ja hyvä niin ;)
Kasvu ja kehitys alkaa olla kovimmillaan, joten tarkkaillaan pentujen raajoja ja liikkeitä.



                                          Pihan tarkkailijat

Iloisin talviterveisin Kirsi, Elsa ja Emma

2 kommenttia:

  1. Hyvä Kirsi, sait kuvia tänne :) Kiva nähdä Elsasta uudempia kuvia ja tietysti Emmasta myös. Söpö tyttö!

    Pakko kommentoida... ois kiva jos Keijokin karttais imuria...

    Lisää kuvia vaan myös muilta :)

    Taija

    VastaaPoista
  2. Elsan kasvot ovat edelleen pysähdyttävän kauniit.
    Meillä myös imuri kierretään kaukaa. Vaan mopin kun ottaa esille, niin jo on Hilmuska innoissaan "auttamassa".
    Taitaa tuo "kyttäily" olla kans sisarusparven yhteinen juttu. Meillä asuu parvekekyttääjä ja Taija laittoi mulle kuvan rivarikyttääjä-Keijosta.

    VastaaPoista