lauantai 11. joulukuuta 2010

Lyllyskä, Lalluska, Palluska ja Sikke

Iloksemme Pauli ja Sikke tuli pariksi päiväksi hoitoon. Lyyti yritti kiireesti koulia kaksikkoa ruotuun. Lyyti oli sitä mieltä että Lalli sai syödä, mutta Paulin ja Sikken kupit Lyyti keräsi petiinsä. Sikke oppi pian, että kuppia pitää kuljettaa pitkin asuntoa, nappuloiden putoillessa matkan varrelle (ihan kuin äitinsä). Kissat saivat myös kovasti huomiota, toinen juttu on sitten se pitivätkö ne siitä vai eivät.

                                                                         Sikke ja kissa

Lalli 

Lyyti ja pikkuväki 

Pauli pihalla 

Pauli pyrkii pöydälle 

Pauli testaa maitobaarin 

Sikke äitinsä jalanjäljissä 

Sikke 

Lyytille kyytiä pikkuväeltä



Vierailu oli oikein onnistunut ja railakas. Sikke ei juuri nukkunut, kun piti väijyä kissoja. Sikke oppi myös kiipeämään ruokapöydälle, Paulikin yritti, muttei hoksannut käyttää tuolia apuna. Öisin pikkuväki kerääntyi pikkuhiljaa viereeni nukkumaan, ihme että mahduin mukaan. Kyllä ne on vielä niin pentuja. Sydän siinä sulaa.

Terveiset muillekin lapsosille "pulloäidiltä"  

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taasen! Näyttää siltä, että menoa ja meininkiä on riittänyt!

    VastaaPoista
  2. Ois ollu kiva päästä katsomaan, kun borkut vilistää teillä! Upeita kuvia :) Lyytiä ei tahdo enää erottaa "pennuistaan" Rapsutukset karvaisille!

    VastaaPoista
  3. Suuret kiitokset jälleen Santralle ja Lyytille kauhukaksikon hoitamisesta. Sikelle ja Paulille tekee hyvää kun välillä pääsevät mamman kuritukseen.

    VastaaPoista