perjantai 24. joulukuuta 2010

Hyvää joulua kaikille täältä napapiiriltä!













Paavo tuntuu kasvavan muita nopeammin! Mitä oletta mieltä näistä kuvista, onko Paavo paljon muita isompi? Pitäisikö ruoka-annosta pienentää? Paavo on leikkisä, utelias ja hyvin liikkuva kaveri. Aamuisin pitää houkutella pihalle pissalle :) On onneksi ollut jo sisäsiisti noin 1kk verran.

Jouluterveisin Hannu, Henna ja Paavo

6 kommenttia:

  1. Harmi, että kuvat on tullut niin suurina ettei saa oikein kunnolla selvää Paavosta. Vaikka hieno mieshän kuvissa näyttää olevan :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Klikatkaa kuvaa niin saatte sen koko näytölle!
    Mä voin käydä vielä pienentämässä kuvia.

    VastaaPoista
  4. Kaikki kasvaa omaan tahtiin, enkä olisi huolissani Paavon kasvuvauhdista, kun ei näytä lihavalta. Jalatkin näyttää kuvien perusteella ihan suorilta. Meilläkin Unski on ottanut pienen kasvupyrähdyksen ja syö paljon, tuplasti sen mitä isot ja jos kaikki menee annan lisää. Ja jos ei ole liian lihava täytyy ruokaa antaa riittävästi, jotta on tarpeeksi rakennusaineita luuston kasvuun. Toisista vaan tulee isompia kuin toisista.
    En siis itse lähtisi Paavon ruoka-annoksia pienetämään. terveisin Enna

    VastaaPoista
  5. Tuli kyllä melko isoina nuo kuvat:(
    Jos joku osaa niitä muokata sen verran että sais normaalin näköiseksi niin olisin kiitollonen.

    VastaaPoista
  6. Nyt kuvat näkyvät selvästi, niin samaa mielta Ennan kanssa. Paavo näyttää sutjakalta pojalta (todella tärkeää ettei ole lihava) ja jalat suorilta. Rakennusainetta tosiaankin pentu tarvitsee, joten ei mitään ruoka vähennyksiä. Kiva nähdä Paavosta kuvia :)
    riikka

    VastaaPoista