lauantai 4. joulukuuta 2010

Hilma kävi moikkaamassa Unskia

Heippa taas kaikille!
Lähdimme Hilman kanssa torstai iltapäivänä ajelemaan Kellokoskelle Unskin porukkaa tapaamaan. Perillä Hilmalla olikin sitten vähän ihmeteltävää, kun paikalla olivat myös Obelix ja Irma, hurrrjan isot bordeauxit. Unskin kanssa melskaaminen sujui tutun kaavan mukaan, mutta isompia koiria Hilma jännitti kyllä selvästi.

Kävin Ennan ja Irman kanssa tuomarinäytössä Sipoossa. Hilma jäi Maken, Nooran, Unskin ja Oben kanssa Kellokoskelle. Aika moista hulinaa olivat Hilma ja Unski Maken kertoman mukaan pitäneet ja meno jatkui vielä meidän palattuammekin. Jäimme oikein yövieraiksi. Hilma herätteli koko kööriä yhden maissa yöllä ja muutaman kerran sen jälkeenkin. Saas nähdä kelpaammeko enää toiste yökylään.

Kiitokset koko Kellokosken porukalle (taas kerran) yösijasta ja mukavasta illasta!



Hilma ja Unski

Hilma ja Irma

Illalla Hilma ei vielä oikein malttanut syödä kimpassa toisten kanssa. Aamuruokailu kävi jo tottuneesti joukon jatkona.

Perjantai aamulla lähdimme ajelemaan sitten kotiin päin. Keli oli tosi liukas, joten köröttelimme kaikessa rauhassa. Moottoritielläkin oli nopeudet laskettu 80:een. Reissusta väsähtänyt Hilma huilasikin sitten melkein koko perjantai päivän. Vähän pää nousi sentään ylös, kun eteisestä kuului kotiin tulijoiden ääniä.

Terveisin
Jondy ja Hilma

1 kommentti:

  1. Kyllä siinä on taas Obella ollut ihmettelemistä, että mistä näitä tirriäisiä riittää :)

    VastaaPoista