tiistai 21. syyskuuta 2010

Terveiset syntymäkodista

Hei kaikille!

Meillä on meno rauhoittunut hiukan, tosin Lyyti on ruvennut käyttäytymään pentujen tavoin, puremaan käsiä ja jalkoja sekä repimään vaatteita.
Lyyti suhtautui pentujen lähtöön rauhallisesti ja on silminnähden rentoutunut, kun sen on nyt mahdollista hallita jäljelle jääneitä neljää pentua (Sikke, Hilma, Pena ja Lalli). Pentuja leikitetään hepuloimalla pihalla tai sisätiloissa.

Lalli jäi kaipaamaan Unskia, jota se seurasi koko ajan. Nyt Lalli on seurannut Penaa paremman puutteessa. Pentujen lauma on järjestäytynyt uudelleen Sikken ollessa nyt ensimmäinen ja saadessaan Lyytin kovatkin komennukset. Hilma ja Pena ottivat paikastaan yhteen niin että Lyyti kävi niille murahtamassa ja Pena vei Hilman paikan, mutta Hilman mielestä asia ei ole vielä loppuun käsitelty ja oma Lallini on mitä tyytyväisin omaan paikkaansa (viimeisenä) sulkiessaan tytöt kokonaan ulos, ei suostu naisvaltaan. Lallille sinänsä ikävä homma, kun perheessämme ei ole kuin yksi uros sen lisäksi, kissamme Nyrkki. Nyrkki on kovasti kiinnostunut pennuista ja leikkii niiden kanssa päivittäin. Pennut kohtelevat Nyrkkiä pehmeämmin kuin toisiaan. Nyrkki myös yrittää nukkua pentujen kanssa eteisessä.

Pentuhuone on purettu ja haltiansa Innan käytössä. Lattioita ei enää tarvitse päällystää papereilla, vain pariin paikkaan on paperit laitettu. Vielä viikko ja tytöt lähtevät koteihinsa, ja täällä päästään normaaliin rutiinin kiinni.

Gallialais-projekti on ollut todella upea kokemus, mutta kerta elämässä riittää :)

Terveiset kaikille
Santra

2 kommenttia:

  1. Keijo ja me muut lähetetään ihanalle Äidille/Lyytille iso kasa rapsutuksia!!! :)

    Terkkuja myös Santralle ja Katariinalle!!! :)

    Taija

    VastaaPoista
  2. Unski lähettää äipälle ja sisaruksille terkkuja. Tullaan käymään kun tilanne rauhoittunut siellä.

    VastaaPoista