keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Lounatkarin Mimosa "Elsa"

Heissan kaikille!
Elsan uusi elämä syntymäkodin ulkopuolella on alkanut mukavasti. Ensimmäisenä iltana uusi "isosisko" pelotti, ihan niin kovasti jopa, että huutaen piti juosta karkuun, mutta onneksi vain vähän aikaa. Ruoka ja viilit on maistuneet alusta alkaen todella hyvin. Ensimmäisenä yönä hieman ikävöi.
Nyttemmin kun on kunnolla asetuttu taloksi, on alkanut kimakka haukku kuulua silloin tällöin - sängyn alta! Sieltä Elsa komentaa Emmaa todella ärhäkästi, mutta kun sängyn tuoma turva puuttuu, on Elsan mielestä selvästi turvallisempaa olla hiljaa ja nätisti.
Emma rakastaa selvästi Elsaa, mutta toistaiseksi on pakko valvoa herkeämättä, sillä Emma tuppaa olemaan leikeissään liian raju. Pari kertaa on Elsa pyörähtänyt selän kautta ympäri kun isompi riekkuu ympärillä ja yli. Emma on myös kova käyttämään tassujaan (kenties osa geeneistä kissan??) ja haluaisi pyöritellä Elsaa kuin jalkapalloa. Tällaisista syistä meillä vahditaan kuin haukka, lähes jokaista askelta.
Pisut ja kakit Elsalta onnistuu suurimmaksi osaksi jo pihalle, muutamaa vahinkoa lukuunottamatta, jotka nyt toki on sallittuja vielä piiiiitkän aikaa.
Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on lähtenyt Elsan sisarusten kanssa mukavasti alkuun.
Nyt yritän liittää tähän teille vielä parit kuvat... toivottavasti onnistun! Ja lisää tulee myöhemmin.
Ainiin, pitänee varmaan vähän kertoilla meistäkin... Meidän perhe koostuu meistä kahdesta aikuisesta, Kirsi ja Henri sekä 4 lapsesta ja Emma borkusta 2,5v ja tietty nyt myös ihanan suloisesta Elsasta.
Mukavaa syksyä ja miellyttäviä hetkiä uuden perheenjäsenenne kanssa toivotellen Kirsi

Ps. toiseksi alimmassa kuvassa lähtötilanne. N..Y..T..nyt!  Ja alimmassa kuvassa, kertoo nopeussuhteesta eli kuinka paljon on vielä Elsa Emmaa hitaampi vaikka vetää pupuloikkaa täysillä perässä, ei oo kauaa näin...

1 kommentti: