torstai 30. syyskuuta 2010

Elegantine has left the gallialaiskylä

Terveiset kaikille syksyisestä Turusta!
Lounatkarin Elegantine eli Hilma saapui eilen Turkuun henkilökuntansa palveltavaksi.
Hilman "palvelusväen" esittely:
Perheeseemme kuuluvat minun lisäkseni puolisoni Makke, jälkikasvuni Jerry (19v.) ja Jemina (16v.). Perheessämme on ollut aikaisemmin yksi bordeauxindoggi, joka valitettavasti jouduttiin lopettamaan aivan liian nuorena noin puolitoista vuotta sitten.
Reilu vuosi takaperin "pikkulinnut" kertoivat Riikan suunnittelemasta pentueesta, joka herätti kiinnostukseni. Otin yhteyttä Riikkaan ja anoin perheellemme mahdollisuutta toimia palvelusväkenä yhdelle pienelle ranskalaiselle aristokraatille. Odotusaika tuntui välillä jo loputtomalta. On kuitenkin ollut todella mielenkiintoista ja jännittävää seurata täältä sivusta, kuinka asiat ovat edenneet. Ensimmäistä kertaa kävin pentuja katsomassa niiden täytettyä kolme ja puoli viikkoa. Pääsin myös Santran luokse muutamaksi päiväksi pentuja hoitamaan niiden ollessa reilun viiden viikon ikäisiä. Nämä päivät olivat kyllä aivan ihania ja ihastuin koko gallialais-porukkaan täysillä. Sen jälkeen en sitten olisi millään malttanut enää pysyä pois sieltä ja niinpä tuli ajeltua muutamaan kertaan tuota Turku-Helsinki väliä. Jo alkuvuodesta suunniteltu lomamatka lisäsi odotusaikaa vielä yhdellä viikolla ja nyt meillä sitten vihdoin  on tämä oma pieni hurmaava neitonen täällä kotona.
Eilinen päivä ja ensimmäinen yö uudessa kodissa on mennyt oikein mukavasti. Hieman Hilma oli eilen levottoman oloinen välillä illan mittaan, mutta sehän kuulunee asiaan. Osaan uusista perheenjäsenistään hän tutustui eilen ensimmäistä kertaa. Neiti sulatti tietenkin kaikkien sydämet heti ensi katseellaan. Yön tyttö nukkui oikein hyvin ja olisi varmaan nukkunut aamulla pidempäänkin, jollen itse olisi joutunut nousemaan ylös flunssani takia.
Tässä pikaiset kuulumiset Hilman ensimmäiseltä vuorokaudelta! Enempää en nyt ehdi kirjoittamaan, kun henkilökunnan velvollisuudet kutsuvat.Kuvia tulee myöhemmin.
Vielä kerran kiitokset Riikalle tästä ihanasta ja iloisesta tytöstä!
Ja vielä kerran kiitokset Santralle Hilman puolesta kaikesta siitä huolenpidosta, hellyydestä ja hoivasta, mistä nämä lapsukaiset ovat luonasi saaneet nauttia!

Hyvää syksyn jatkoa kaikille Hilman sisaruksille perheineen! Kirjoitelkaahan kuulumisianne!

Terkuin
Jondy ( Hilman pääkokki)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti