sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Caravellix

Heippa! Caravellix eli Keijo muutti meidän luokse Ulvilaan (Porin viereen). Meidän perheeseen kuuluu Taija, Mikko, lapset: Jasper (8v) ja Erika (6v) sekä mummelit: kultainen noutaja Sani (vajaa 13v) sekä rottweiler Eevi (11,5 v) ja nyt tietysti KEIJO.

Automatka sujui hyvin kotiin ja Keijo otettiin vastaan kivasti. Keijo ei oikein ekoina päivinä suostunut syömään, mutta nyt ruoka maistuu :) Keijo on rohkeasti tutustunut mummeli-koiriin, vaikka ne eivät Keijosta juurikaan välitä. Kotia ja pihaa tutkitaan innokkaasti ja leikittäjiä löytyy. Joka huone on pissattu ja tänään pyysi ulos kakalle! Me otetaan rauhallisesti ja tutustutaan rauhassa toisiimme. Naapuri talossa asuu cockerspanieli, josta Keijo saa varmasti leikkikaverin.

Terkkuja sisaruksille ja tietysti Lyytille! :)

Taija




3 kommenttia:

  1. Unskilta ja koko meidän poppoolta terveiset ulvilaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos terveisistä! Meillä onkin piiiiitkä aika, kun on ollut pentu talossa, on se vaan niin ihanaa :) Leikkii, riehuu, nukkuu, pissaa, kakkaa ja hieman syökin :) Terkkuja teille Keijon porukalta :)

    VastaaPoista
  3. Myös Elsa-siskolta perheineen terkkuja Keijolle perheineen. Mukavaa että alkuun on päästy ja ruokakin alkanut maistua.

    VastaaPoista