sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Gallialaisten Äiti luonnetestissä 8.5.11

Lyytin luonne testattiin tänään helteisessä säässä Tuusulassa. Paikalle saavuttuamme meillä olisi ollut puolisen tuntia aikaa käppäillä metsässä, mutta Lyyti oli toista mieltä, vaikka yritin lähteä jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan, niin 50 metriä autolta oli maksimi. Täysin poikkeuksellisesti Lyyti löi liinat kiinni ja passiivinen vastarinta makaamalla maassa. Kävi jo mielessä, että hienosti alkoi tämä.

Varsinaisessa testissä ensin oli leikki kepillä, josta Lyyti ei olisi voinut olla vähempää innostunut. Tässä testataan taisteluhalua, tulos -1 pieni.
Kelkka (vedetään kelkkaa kohti) meni melko kivasti. Lyyti posket tiukkana haukahteli ja siirtyi pikkuhiljaa taakseni, mutta meni kuitenkin tarkastamaan kelkan. (Toimintakyky uhan alla). Pimeässä huoneessa Lyytin tarkoitus oli tulla luokseni, mutta kaksi kertaa jouduin kutsumaan sitä. Ei pitänyt tätä tehtävää mitenkään mielenkiintoisena (Toimintakyky ilman uhkaa).
Tulos toimintakyky -1 pieni. Tämä oli yllätys olisin odottanut parempaa tulosta.
Puolustushalua testatessa kimppuumme kävi kepillä varustettu huppupäinen henkilö, jota Lyyti odotteli pää vinossa huolettomasti ja luottavaisena. Lyytin mielestä minut olisikin pitänyt pieksää kepillä.
Puolustushalusta tulos +1 pieni.
Kovuutta testataan haalareilla, jotka kiskaistaan koiran kohdalla ylös ja samasta kohdasta mennään uudestaan. Lyyti ei juuri tuuminut tästä sen enempää. Tulos kovuus +1 hieman pehmeä. Tämä olikin positiivinen yllätys, kun ajattelin Lyytin olevan pehmeä.
Koliseva tynnyri vieritettiin Lyytin taakse ja tempperamentti tulokseksi tuli +2 kohtuullisen vilkas. 
Terävyyttä katsotaan seinä kokeessa, jossa kiinnitin Lyytin seinään ja poistuin paikalta ja hyökkääjä käy Lyytin kimppuun. Eipä Lyyti tähänkään juuri reagoinut, ainakaan puolustamalla itseään, joka oli kai tarkoitus.
Terävyydestä tuloksena +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua.
Hermorakenne +1 hieman rauhaton.
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin.
Laukaustesti toi myös yllätyksen Lyytin ollessa ++Laukauskokematon

Läpi kuitenkin päästiin loppupisteiden olleessa 95 (hyväksytty minimi tulos on 75)
Lyyti oli testissä jotenkin flegmaattinen, mutta selvästi kävi rouvan päälle tuo pelottelu, kun nukahti heti kotiin päästyämme. Ja nukkuu edelleen. Tällaista äitienpäivää Lyyti vietti.

-santra-

 
   

2 kommenttia:

  1. Lyyti tosiaan ei oikein ollut oma iloinen itsensä, mutta hyvin se meni. Päivä oli todella kuuma ja paikka missä testi pidettiin, oli avoin kenttä minne aurinko pääsi porottomaan suoraan ilman minkäänlaista varjoa. Mutta ihanaa, että aurinko paistaa ja kesä on tulossa :)

    VastaaPoista
  2. Juu enpä ole minäkään nähnyt Lyytiä ikinä ennen noin rauhallisena ( ehkä jopa jotenkin passiivisena?).
    Mielenkiintoista oli taas seurailla noita testejä kaiken kaikkiaan. Menkää ihmeessä katselemaan luonnetestejä, jos lähiympäristössänne niitä jossain järjestetään.

    VastaaPoista