maanantai 18. huhtikuuta 2011

Pentutapaaminen 16.4.2011

Heippa!
Matkasimme Keijon kanssa ensin Kirsin luo ihanaa Elsaa moikkaamaan. Siellä näimme jo ihanat sisarukset Hilman, Siken ja Paulin sekä tietysti Riikan ja Jondyn. Kaikki leikkivät sulassa sovussa. Nähtiin myös Elsan ihana "sisko" Emma. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Kesä on siis tulossa!
Jatkoimme matkaa hotellille ja sieltä pentutapaamiseen. Ihana Rambo meitä siellä jo odotteli ja mukaan liittyi vauhdikas Team Lylli (ja tietysti myös ihana). Paulia ja Keijoa kiinnosti erityisesti Hilma ja saimmekin vähän toppuutella urosten ihastusviettiä :) Viereiseen aitaukseen vaihtui muutaman kerran koirat ja Sikke ja Äippä huolehtivat kaikki aidalle tervehtimään ;) Ihana rotu kaikki sulassa sovussa leikkimässä!!! Tiedän... olen jo niin monta kertaa kirjottanut ihana, mutta ei voi mitään kaikki koirat ovat vaan niin ihania :)
Sitten oli vuorossa uiminen. Keijo ui reippaasti ja rohkeasti. Meni itse jo altaaseen muutaman kerran. Uimassa nähtiin myös roteva ja ihana (joo taas ihana, mutta...) Irma. Koirauimala on kyllä hieno paikka, meillä on vaan hieman pitkä matka vkottaiseen uintiin. Suosittelen kaikille.
Uimasta hotellille ja olikin itsellä aika kova nälkä jo. Mentiin syömään ja palasin huolestuneena huoneeseen takaisin. Oli sellanen olo, että nyt pitää mennä katsomaan Keijoa. No, Keijo tulikin siellä jo käytävällä minua vastaan... Voi Keijo <3 Aamupalan ajaksi en uskaltanut jättää huoneeseen, Keijo meni autoon odottamaan.
Sunnuntaina Pentunäyttelyyn messukeskukseen ja hienosti se meni. Minua, kun vähän jännitti. Nyt voisin mennä jo uudestaan. Keijo oli 2 sininen nauha ja sai hyvät arvostelut. Oli kiva tavata borkkuihmisiä, meillä oli hauska ja mukava reissu. Erkkaria jo odotellaan ja vois vaikka porukalla mennä silloin koirarannalle (Meri-Pori)? Kiitokset kaikille!!! Alla muutama kuva pentutapaamisesta, muualta en sitten ottanut...






Taija

1 kommentti: