tiistai 1. maaliskuuta 2011

Keijo uimakoulussa ja sukuloimassa

Käytiin testaamassa Hyvinkään uimakoulu ja oli kiva paikka, suosittelemme. Kaikki mukaan pentutapaamiseen :) Keijo ui komiasti ja kävi muutaman kerran altaassa ominpäinkin. Jatkettiin matkaa Rudille ja komiasti pojat leikkivät keskenään. Sohva oli tietty paras leikkipaikka. Sitten poikettiin vielä äipällä ja Lallilla. Meno jatkui ja veljekset innostuivat äippää "kiusaamaan". Kissat kiinnostivat Keijoa myös. Meillä oli kiva päivä, kiitos kaikille mukana olijoille! :) PS. sama matka tännekin päin on ;) Alla vauhdikkaita kuvia


Uimakoulun vieressä oleva ulkotarha

Rudi ja Keijo



Rudi ja Keijo

K ja R

Rudi

Äippä, K ja Lalli

K ja Äippä

K ja Ä

Kiusataanko Äippää?

Joo, annetaan sille köniin

Lalli ja K

Nyrkki ja K

Taija

3 kommenttia:

  1. No kyllä näyttää olleen kiva reissu. Äippä näyttää jo niin pieneltä poikiensa rinnalla. Mahtoi olla Keijo väsynyt noin tapahtumarikkaan päivän jälkeen.
    Pentutapaamista odotellen.
    Jondy&Hilma

    VastaaPoista
  2. Niin on pojat, Keijo ja Rudi toistensa näköisiä. Lyyti mamma kyllä jää jo jalkoihin sen verran on Keijolle tullut kokoa lisää.

    VastaaPoista
  3. Keijo alko seuraavana pvänä 19 aikaan ekan kerran leikkimään, tais juu olla hieman väsynyt. Myös kotimatkalla kuulu sen päivänen kuorsaus takaluukusta :) Mutta hienosti Keijo jakso kaikkien kanssa sukuloimassa leikkiä.
    Lyyti oli kieltämättä hieman kutistunut meidän silmissä :) Ihana Lyyti <3
    Näin Rudissa paljon Hilmaa ja Lallissa Elsaa sekä Lyytissä Sikkeä, mutta kauniita/komeita kaikki!!!
    On kyllä kiva tavata

    VastaaPoista