sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Mette-Mumma

Tässä esittäytyy Gallialaisten isoäiti, Mette perheineen. Mette tuli meille alkuvuodesta 2004. Riikka sen ihanan palleron haki Belgiasta ja teimme sijoitussopimuksen. Mette on kokenut vaikka ja mitä, rakentamisen ja 2 ihmislapsen tulon perheeseen. Tuolloin meillä oli vielä Maisa-Bullmastiffi, joka lähti luotamme 4 päivää Martan saapumisen jälkeen. Nyt perheeseemme siis kuuluu minä, Anne 30-v, Mika 33-v, Jenna 3-v, Juuso 1-v sekä Borkut Mette joulukuussa 7-v ja Martta 1-v. Martta lenteli vuosi sitten suoraan Australiasta ja siitäkin pidämme huolta kera Riikan. Asumme Vaasassa, Sundomin kylässä.

Tässä Mette, Martta ja Jenna uintireissulta tulossa

MISTÄ METTE TYKKÄÄ:
Uimisesta

 Jalkapallon pelaamisesta sekä keppien heittelystä
 Lumesta
        Saunasta!!! (on opettanut pienempääkin talon tavoille)
   Teräsmuori rakastaa edelleen leikkimistä
On mahtavaa kuulla ja nähdä lapsenlapsien elämästä näin blogin kautta! Toivottavasti nähdään näyttelyissä!

2 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen kuva on kyllä aivan loistava! Viime vuoden erkkarissa sain kunnian toimia hetken aikaa Meten seuralaisena, kun Riikka otti kuvia. On kyllä aika lunki rouva tuonkinlaisessa tapahtumassa. Yhtään ei tarvinnut taluttajankaan jännittää, että kuinka tässä nyt mennään ( vaikka olimme täysin vieraita toisillemme). Hieno tyttö!
    Viitsitkö Anne laittaa tänne jossain välissä myös pentukuvia Metestä? Olisi kiva nähdä, ketkä ja kuinka paljon muistuttavat iso-äitiä.
    Rapsutukset Metelle ja Martalle!

    VastaaPoista
  2. Unskilta mummille terkkuja ja Martalle myös!

    VastaaPoista